VMC organiseert 26 november Dress4life fashion event

Doneer je fashion items, kom shoppen en steun Dance4life!

Netwerk VMC (Vrouwen in Marketing en Communicatie) heeft een fantastisch nieuw evenement in het leven geroepen, Dress4life. Op 26 november is het mogelijk voor vrouwen in Nederland te shoppen bij de Dress4life pop-up store in de Fashion Lounge van het Westcord Fashion Hotel Amsterdam. Deze tijdelijke winkel staat dan bomvol prachtige fashion items. Allemaal gedoneerd door vrouwen van binnen en buiten VMC en bedrijven in de fashionbranche. Op deze manier wil VMC zoveel mogelijk geld inzamelen voor het bekende Dance4life, dat jongeren inspireert de verspreiding van HIV en aids tegen te gaan.

“Wat een spontaan idee was bij een etentje van onze commissie, groeit nu uit tot een prachtig event. We willen al heel lang iets doen met een goed doel en vrouwen en fashion is natuurlijk een goede combinatie. Zo is het idee ontstaan van Dress4life”, aldus coördinator Irena Marmelstein. “Inhoud, passie en plezier zijn de kernwaarden van ons netwerk en die zetten we met hart en ziel in om bij te dragen aan de missie van Dance4life. We hopen dat dit een groot succes wordt!”

Kom shoppen tijdens Dress4Life!
Op maandag 26 november 2012 van 17.00 tot circa 23.00 uur kun je in de speciaal omgetoverde Dress4life pop-up store in de Fashion Lounge van het Westcord Fashion Hotel Amsterdam gedoneerde kleding, schoenen, tassen en andere fashion items kopen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De gehele opbrengst van de kledingverkoop komt ten goede aan Dance4life. Meld je hier aan om te shoppen.

Doneer fashion items voor Dress4Life!
Mooie donaties zijn een voorwaarde voor het slagen van dit initiatief! Dus hierbij roepen we alle vrouwen van Nederland op om mooie ongebruikte spullen te doneren. Maar ook bedrijven in de fashionbranche, die een deel van hun oude of nieuwe collectie willen doneren, kunnen meehelpen. Denk hierbij aan kleding, schoenen, tassen maar ook sieraden en andere fashion items. Kijk hier voor meer informatie over doneren.

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door Westcord Fashion Hotel Amsterdam en de ontwikkelaars van dress4life.nl: Mark Koudijs & Irena Marmelstein, Maestro Design en Eventive.

Waarom Dance4Life?
Wereldwijd leven ongeveer 5 miljoen jonge mensen met hiv. Elke dag komen daar nog 7.123 hiv-infecties bij, waarvan 3.000 bij jongeren. Dance4life geeft jongeren de juiste informatie over seks, hiv en aids en leert hen hoe ze zichzelf kunnen beschermen. Met Doutzen als ambassadeur heeft Dance4Life zich inmiddels ontwikkeld tot een geweldige organisatie met een duidelijke missie. Dance4life wil een movement creëren die verandering teweeg brengt. Aan die missie willen wij als VMC netwerk met Dress4life een actieve bijdrage leveren!

Over VMC
VMC is een informeel netwerk van vrouwelijke marketing- en communicatie-professionals. Sterke, stoere, ambitieuze, beetje gekke, sexy/feminiene hoogopgeleide vrouwen. Bij VMC vinden de circa 400 leden de ruimte om zich in een vertrouwde en besloten omgeving actief te ontwikkelen en hun kwaliteiten door te geven of tegen andere vrouwen aan te houden. Kijk voor meer informatie over VMC op http://www.vmc.nl en http://www.perspagina.nl/vmc

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>