Dress4life fashion event 26 november on hold

We vinden het heel jammer je te moeten mededelen, dat Dress4life op 26 november niet doorgaat. We hebben er alles aan gedaan om deze eerste editie speciaal voor het goede doel Dance4life te realiseren. Helaas kunnen we het event op dit moment niet neerzetten zoals we voor ogen hebben. Namelijk, een kwalitatief event voor zowel Dance4life als de bezoekers en donateurs. De beperkte tijd om dit initiatief goed te organiseren speelt hierbij een grote rol.

Maar houd je fashion items nog even vast voor dit mooie goede doel. Door alle voorbereidingen voor Dress4life tot nu toe hebben we veel contacten gelegd, heel veel enthousiaste reacties ontvangen en commitment van donateurs en bedrijven die dit initiatief voor Dance4life ondersteunen. Maar dan liever op een later moment. Dus we gaan met het organisatieteam in beraad en komen hier binnenkort op terug.

Wij bedanken iedereen die tot nu toe zijn steentje heeft bijgedragen door kleding te doneren, het evenement onder de aandacht te brengen, contacten aan te dragen of van plan was te komen. We hopen dan ook in de toekomst wederom een beroep op je te mogen doen. De ingezamelde kleding houden we nog even vast tot duidelijk is hoe het vervolgtraject eruit komt te zien. Uiteraard informeren we je zo snel mogelijk over de status. Heb jij ook mensen over Dress4life verteld, stuur dit bericht ook naar hen. Zo bereiken we in korte tijd zoveel mogelijk mensen.

Heb je nog vragen of wil je meer weten, neem contact met ons op via info@dress4life.nl

Met vriendelijke groet,
VMC Commissie Noord

Irena Marmelstein, Mariëlle van der Zouwen, Anke Meulendijks, Sharon Kilinger, Monique Pont en Samira Salman

Geplaatst in Geen categorie | Getagged , , | Een reactie plaatsen

Unieke Nike sneakers van Softestbridge

Een van de veilingitems voor Dress4life zijn Nike schoenen (maat 40), die gedoneerd en
beschilderd zijn door kunstenares Linda van Bruggen (Softestbridge). Zij is een oud klasgenoot van een van de commissieleden van VMC, Samira Salman, en zij kwamen al snel in contact en dachten na over een gaaf, uniek item wat veel geld moet opbrengen. “Ik wil al een tijdje kunst maken voor het goede doel, dus ik was heel blij dat dit op m’n pad kwam.” zegt Linda.

Op 26 november kun je opgeven hoeveel je over hebt voor de Nike sneakers.  Heb jij het hoogste bod? Dan sla je twee vliegen in één klap: gave, unieke sneakers én een mooi bedrag dat je schenkt aan Dance4Life. Vergeet je niet aan te melden voor de shopavond.

Linda bedankt voor je bijdrage aan Dress4life!

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

VMC organiseert 26 november Dress4life fashion event

Doneer je fashion items, kom shoppen en steun Dance4life!

Netwerk VMC (Vrouwen in Marketing en Communicatie) heeft een fantastisch nieuw evenement in het leven geroepen, Dress4life. Op 26 november is het mogelijk voor vrouwen in Nederland te shoppen bij de Dress4life pop-up store in de Fashion Lounge van het Westcord Fashion Hotel Amsterdam. Deze tijdelijke winkel staat dan bomvol prachtige fashion items. Allemaal gedoneerd door vrouwen van binnen en buiten VMC en bedrijven in de fashionbranche. Op deze manier wil VMC zoveel mogelijk geld inzamelen voor het bekende Dance4life, dat jongeren inspireert de verspreiding van HIV en aids tegen te gaan.

“Wat een spontaan idee was bij een etentje van onze commissie, groeit nu uit tot een prachtig event. We willen al heel lang iets doen met een goed doel en vrouwen en fashion is natuurlijk een goede combinatie. Zo is het idee ontstaan van Dress4life”, aldus coördinator Irena Marmelstein. “Inhoud, passie en plezier zijn de kernwaarden van ons netwerk en die zetten we met hart en ziel in om bij te dragen aan de missie van Dance4life. We hopen dat dit een groot succes wordt!”

Kom shoppen tijdens Dress4Life!
Op maandag 26 november 2012 van 17.00 tot circa 23.00 uur kun je in de speciaal omgetoverde Dress4life pop-up store in de Fashion Lounge van het Westcord Fashion Hotel Amsterdam gedoneerde kleding, schoenen, tassen en andere fashion items kopen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De gehele opbrengst van de kledingverkoop komt ten goede aan Dance4life. Meld je hier aan om te shoppen.

Doneer fashion items voor Dress4Life!
Mooie donaties zijn een voorwaarde voor het slagen van dit initiatief! Dus hierbij roepen we alle vrouwen van Nederland op om mooie ongebruikte spullen te doneren. Maar ook bedrijven in de fashionbranche, die een deel van hun oude of nieuwe collectie willen doneren, kunnen meehelpen. Denk hierbij aan kleding, schoenen, tassen maar ook sieraden en andere fashion items. Kijk hier voor meer informatie over doneren.

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door Westcord Fashion Hotel Amsterdam en de ontwikkelaars van dress4life.nl: Mark Koudijs & Irena Marmelstein, Maestro Design en Eventive.

Waarom Dance4Life?
Wereldwijd leven ongeveer 5 miljoen jonge mensen met hiv. Elke dag komen daar nog 7.123 hiv-infecties bij, waarvan 3.000 bij jongeren. Dance4life geeft jongeren de juiste informatie over seks, hiv en aids en leert hen hoe ze zichzelf kunnen beschermen. Met Doutzen als ambassadeur heeft Dance4Life zich inmiddels ontwikkeld tot een geweldige organisatie met een duidelijke missie. Dance4life wil een movement creëren die verandering teweeg brengt. Aan die missie willen wij als VMC netwerk met Dress4life een actieve bijdrage leveren!

Over VMC
VMC is een informeel netwerk van vrouwelijke marketing- en communicatie-professionals. Sterke, stoere, ambitieuze, beetje gekke, sexy/feminiene hoogopgeleide vrouwen. Bij VMC vinden de circa 400 leden de ruimte om zich in een vertrouwde en besloten omgeving actief te ontwikkelen en hun kwaliteiten door te geven of tegen andere vrouwen aan te houden. Kijk voor meer informatie over VMC op http://www.vmc.nl en http://www.perspagina.nl/vmc

Geplaatst in Geen categorie | Getagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Een reactie plaatsen

Dress4life op shoppen.blogo.nl

Vandaag is op de drukbezochte blogsite shoppen.blogo.nl door blogger Constance een bericht geplaatst over Dress4life.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Doneer je kleding voor Dress4life!

Op 26 november 2012 kun je in de speciaal omgetoverde Dress4life pop-up store gedoneerde kleding, schoenen, tassen, sieraden en andere fashion items kopen. Daarvoor is natuurlijk wel nodig dat zoveel mogelijk mensen hun spullen doneren. Want hoe meer mensen meedoen, hoe meer geld wij kunnen doneren aan Dance4life. Dus heb je een jurk over of waren die pumps altijd al te groot, doneer ze dan voor Dress4life. En kom op maandag 26 november shoppen om de leukste items te scoren, die misschien wel jaren bij iemand anders ongedragen in de kast hebben gehangen en voor jou helemaal het einde zijn.  De gehele opbrengst van de kledingverkoop komt ten goede aan Dance4life en items die overblijven, worden ook gedoneerd.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen