Dress4life fashion event 26 november on hold

We vinden het heel jammer je te moeten mededelen, dat Dress4life op 26 november niet doorgaat. We hebben er alles aan gedaan om deze eerste editie speciaal voor het goede doel Dance4life te realiseren. Helaas kunnen we het event op dit moment niet neerzetten zoals we voor ogen hebben. Namelijk, een kwalitatief event voor zowel Dance4life als de bezoekers en donateurs. De beperkte tijd om dit initiatief goed te organiseren speelt hierbij een grote rol.

Maar houd je fashion items nog even vast voor dit mooie goede doel. Door alle voorbereidingen voor Dress4life tot nu toe hebben we veel contacten gelegd, heel veel enthousiaste reacties ontvangen en commitment van donateurs en bedrijven die dit initiatief voor Dance4life ondersteunen. Maar dan liever op een later moment. Dus we gaan met het organisatieteam in beraad en komen hier binnenkort op terug.

Wij bedanken iedereen die tot nu toe zijn steentje heeft bijgedragen door kleding te doneren, het evenement onder de aandacht te brengen, contacten aan te dragen of van plan was te komen. We hopen dan ook in de toekomst wederom een beroep op je te mogen doen. De ingezamelde kleding houden we nog even vast tot duidelijk is hoe het vervolgtraject eruit komt te zien. Uiteraard informeren we je zo snel mogelijk over de status. Heb jij ook mensen over Dress4life verteld, stuur dit bericht ook naar hen. Zo bereiken we in korte tijd zoveel mogelijk mensen.

Heb je nog vragen of wil je meer weten, neem contact met ons op via info@dress4life.nl

Met vriendelijke groet,
VMC Commissie Noord

Irena Marmelstein, Mariëlle van der Zouwen, Anke Meulendijks, Sharon Kilinger, Monique Pont en Samira Salman

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>